Cecilia & Tobias

“As soon as I got in touch with Annika I felt she was the right person to be entrusted with our wedding in Rome. She was incredibly informative and helpful, and kept me continuously updated with all the preparations & bookings throughout the weeks leading to our big day. Everything worked out wonderfully well and we are truly grateful for all she did for us!”

Susanne & Timmy

“Vi vill tacka dig för ditt stora engagemang för att hjälpa till med planering för vårt bröllop. Det blev en väldigt fin och personlig vigsel som kändes mycket speciell för oss. Vi ger våra varmaste rekommendationer för dig och ditt företag.”

Caroline & Stefan                                       

“Den här höga nivå av service, proffsighet och äkta hjärtligt bemötande får man sällan uppleva! Att på tre veckor ordna så att vi fick vår drömvigsel på en vingård i Italien är helt fantastiskt. Alla förberedelser gick så smidigt och snabbt tack vare Annika. Och allt blev så fantastiskt bra – till och med bättre än vad vi föreställt oss. Platsen, ceremonin, musiken, middagen – tack Annika för att du gjorde det möjligt och gav oss ett underbart minne för livet!”

Elin & Johan

Tack ska du/ni ha! Det har känts väldigt bra sedan första kontakten på Skype. Du har kommit med idéer och fått oss att tänka till lite extra kring saker och ting vilket bidrog till att vår bröllopsdag blev kanon. 
Vi är väldigt nöjda med ceremonin och de ord, de texter du hade bakat ihop. Känslor av lycka och kärlek rusade genom kroppen och man var nästan som i ett vakuum.

Du erbjöd oss hjälp med en mängd saker som vi inte ens hade reflekterat över och satte oss i kontakt med fotografen. Att du återkopplade snabbt och att vi blev uppdaterade är så otroligt viktigt för att man ska känna sig trygg och lugn och kunna fokusera på andra saker.

Vi är evigt tacksamma för det du gav oss på vår bröllopsdag!