Emilie & Oliwer 27.07.2019

Emilie älskade Bologna och de vackra kullarna runt staden. Hon hade tillbringat en tid där innan hon träffade sin fästman, Oliwer. Emilie och Oliwer hade läst om oss på nätet och kontaktade oss för att låta oss ta del av våra bröllopsplaner. Vi bokade in ett möte på en restaurang i centrala Göteborg sommaren 2018 och gick igenom alla detaljer. Vi var sedan i kontakt via mail och Skype. Vi planerade allt noggrant och åkte även till platsen som brudparet hade valt till sitt bröllop tillsammans med brudparet. Vi provsmakade menyer och gick igenom programmet tillsammans med restaurangansvariga och brudparet. Allt skulle vara perfekt!

Vi kom till Bolognakullarna i god tid före bröllopet och pratade med Emilie, Oliwer, toastmadame och andra gäster. Vi fanns på plats när fotografen kom och visade honom först till bruden och sedan till brudgummen. Vi lät honom jobba ostört medan vi gick till vigselplatsen för förberedelserna. Vädret var osäkert och restaurangpersonalen ordnade paraplyer och filtar till alla gäster. Några droppar regn kom, men upphörde när brudparet närmade sig. Gästerna slog igen sina paraplyer.

Så kom Emilie med sina brudtärnor och känslan stog på topp! Alla kunde känna den otroliga atmosfär hon tog med sig till Oliwer, som väntade på henne med all sin kärlek. Annika tog emot brudparet och höll i vigseln. Känslorna stormade medan hon läste texten. Brudparet såg varandra i ögonen och alla kände det de kände – Kärlek! En av gästerna läste en vacker dikt som hon hade skrivit. Brudparet läste de löften de hade skrivit till varandra och förde gästerna – och Annika – till sin verkighet. En verklighet av humor, känsla och respekt. De förde med sig skratt som kom från hjärtat samt en och annan tår av genuin känsla.

Kvällen före vigseln hade man haft en pizzakväll bland vinrankorna. Bröllopsmiddagen dukades upp på ängen framför. När det började regna flyttade personalen in allt och man fortsatte inomhus. Vi är oändligt tacksamma för att vi fick medverka på detta bröllop och njuta av kärlek, god mat och en fantastiskt kväll fylld av lekar, tårar och djup vänskap. Tack, underbara brudpar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *