Anna och Walter 27.07.2019

Anna och Walter valde att gifta sig i Ligurien. En del av Annas familj kom därifrån och det föll sig därför naturligt att välja denna plats för vigsel och fest. Brudparet hade själva bokat boende och restaurang och kontaktade oss för att de önskade en vigsel på svenska samt hjälp att hitta en duktig florist och en fotograf. Det var en stor ära för oss att få bidra och att finnas på plats den dagen. Tillsammans hade vi mailat under flera månader. Brudparet skrev personliga brev till oss och vi skrev en vigseltext som speglade brudparets känslor.

Anna och Walter hade med sig musiker och ett antal glada gäster till byn Perinaldo. Stämningen var på topp när vår vigselförrättare anlände. En underbar ceremoni med en otrolig utsikt. Bröllopet avslutades med äkta ligurisk middag, lekar och fest. Ett svensk-italienskt bröllop som alla kommer att minnas. Lycka till i livet, Anna och Walter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *