Italienska Bröllop och Covid-19

Skulle ni vilja förverkliga er dröm och ha ert bröllop i Italien? Vi hjälper er! Ingenting får hindra att livets dröm går i uppfyllelse.

Covid-19 har tvingat flera av våra brudpar att flytta fram sina bröllop, från maj till september eller till nästa år och oavsett när så kommer vi att finnas där.

Vi förstår att det känns lite oroligt just nu med tanke på rådande situation, men ni kan känna er trygga med oss. Vi bokar om för dem som önskar och tar samtidigt emot förfrågningar för 2021 och 2022.

Det känns viktigt att klargöra att vi alltid gör vårt yttersta för att er dröm ska gå i uppfyllelse. För dem som hade bokat bröllop som inte gått att genomföra, så har vi varit tillgängliga att boka ett framtida datum och vi kommer att genomföra samma program då, som vi hade planerat för i år. Våra leverantörer är handplockade och tänker som vi. Vi kommer att ha samma villkor i framtiden. Skulle naturen ställa till med någonting mer, så bokar vi om.

Fortsätt planera, fortsätt drömma! Fortsätt låta kärleken vinna! Vi finns här på plats i Italien. <3

Hör gärna av er om ni har frågor: info@italienskabrollop.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *