Våra bröllop 2019

Johanna och Joakim gifte sig i Toscana 14.09.2019

Det har varit en stor glädje för oss att få hjälpa så många brudpar organisera deras bröllopsdag iår. Vi har haft bröllop i Toscana, på Sardinien och Sicilien, på Bolognas vackra kullar, i Ligurien, vid havet i Sorrento, i Ravello på Amalfikusten och i den eviga staden – Rom. Det har varit stora och små bröllop. En del har varit på våra vingårdar, andra i privata boenden som våra brudpar hyrt själva. Vi har haft bröllop på stranden, på slott, restaurang, på hotell, på italienska rådhus, i kommunens trädgård och i en av Roms vackra trädgårdar med utsikt över staden. Det har varit ett underbart år som har fyllt oss med lycka. Att få hjälpa våra brudpar organisera allt från början till slut. Hitta den musik de önskar, de blommor bruden alltid drömt om, bröllopsfotograf, frisör – ja, allt de önskar – är väldigt roligt. Att få stå framför brudparet och läsa den text jag har skrivit just för dem och se dem bli berörda är en fantastisk upplevelse. Att få leva med all denna kärlek är verkligen ögonblick av lycka. Nedan några bilder från årets bröllop.

Johanna och Stefan gifte sig på Sardinien

 

 

Kamilla & Jocke drömde om ett strandbröllop och gifte sig på Sardinien
Cecilia och Tobias gifte sig på Rådhuset i Rom
Emelie & Andreas gifte sig i Sorrento

 

Sofie & Thomas gifte sig på vingård i Toscana
Stina och Josef valde att gifta sig i Ravello på Amalfikusten

 

Malin & Daniela gifte sig på ett slott norr om Rom

 

 

Anna & Walter gifte sig i Ligurien

 

Sara & Thomas valde Toscana till sin vigsel

 

 

 

Valentina & Ian hade en tvåspråkig ceremoni i Toscana

 

 

Sandra & Johannes valde Sardinien till sin 10-åriga bröllopsdag

 

Detta var bilder från några av våra bröllop 2019. Vi har flera bröllop inbokade för nästa år, men har några datum lediga. Vi är också i full färd med att boka in bröllop för 2021. Hör gärna av er om ni har frågor!

2 thoughts on “Våra bröllop 2019

 1. Marika Blomberg says:

  Hej
  Kommer vara i Italien (Rom och Toscana) första v i maj 2020. Finns några lediga datum för en enkel vigsel (ev borglig) med bara ett par vittnen?

  Mvh
  Marika

  • admin7395 says:

   Hej Marika,

   Vi kollar gärna tillgängliga datum för borgerlig vigsel. Önskar ni gifta er i Rom eller i Toscana? I så fall var? Vi är också tillgängliga för en symbolisk vigsel om ni vill. Jag skickar ett mail till dig från info@italienskabrollop.se och berättar mer. 🙂

   Varma hälsningar
   Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *