Sardinien!

Jag hittar verkligen inga ord som är tillräckligt vackra för att beskriva Sardinien. I somras hade vi två bröllop där och ett en tioårig bröllopsdag. Ön erbjuder otroligt varierande landskap med underbara vyer för fotografering. Har man turen att kunna resa genom Sardinien blir man berusad av de vackra stränderna och den okontaminerade naturen man finner i inlandet. Våra brudpar valde tre olika scenario till sina ceremonier.

Vi hjälpte Sandra och Johannes att organisera en överraskningsceremoni på klipporna. Dagen innan åkte vi runt och kollade på olika platser och sände bilder til brudparet. De valde en plats med oslagbar utsikt. Vi dukade fram bubbel, färsk frukt och annat tilltugg på klipporna så brudparet kunde skåla med sina gäster medan Eros Ramazzotti sjöng “Piú bella cosa” i högtalaren vi tagit med. Efter ceremonin åkte vi runt till otroligt vackra platser för att ta bilder med brudparet. Vi hoppas att de kommer tillbaka var tionde år 🙂

 

 

Nästa ceremoni höll vi på en strand circa en timme från Alghero. Det var på Sveriges nationaldag och stränderna var ännu inte fulla. Vi träffade brudparet före bröllopet och gick igenom alla detaljer. På bröllopsdagen följde vi bruden till frisören och väntade sedan på klipporna där ceremonin skulle hållas. Vår duktiga fotograf fanns på plats och förevigade hela förloppet med fantastiska bilder på platsen, brudparet, deras barn och gästerna. Jag tror inte de kommer att glömma den här dagen.

Vårt brudpar på promenad efter vigseln

 

Årets tredje ceremoni på Sardinien höll vi på ett hotell vid havet. Hotellet hade egen pool och stor trädgård där vigseln hölls. Brudparet kom dagen innan och tillsammans gick vi igenom alla detaljer samt programmet. På bröllopsdagen hade vi först en borgerlig ceremoni på Algheros rådhus och sedan en mer romantisk ceremoni på hotellet. Ett trettiotal personer hade kommit från Sverige för att vara med på denna fantastiska ceremoni. Brudparet möttes av gästerna, levande musik och jag stod och väntade för att hålla vigseln på svenska. En rik aperitivo och middag väntade medan brudparet smet iväg ner till stranden för att ta bilder med vår bröllopsfotograf.

Längst till höger kan ni skymta klipporna där vi höll årets första ceremoni

 

Vi önskar dessa brudpar lycka till och tackar dem än en gång för att vi fick förtroendet att hjälpa dem planera bröllopsdagen samt hålla i deras vigsel. Tack!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *