Italien 2018

Hej alla!

Bröllopssäsongen 2018 är över och vi är så tacksamma för att ha fått vara med våra brudpar på deras livs kanske viktigaste dag. I vissa fall har vi varit med under hela planeringen, från början till slut. Några kunder har valt att själva hitta boende och leverantörer och kontaktat oss för att hålla själva vigseln. Oavsett våra kunders önskemål så har det varit en stor ära för oss att få hjälpa dem förverkliga sin kärleksdröm. Det har varit små och stora bröllop. Brudparen har berättat om sina önskemål för oss via Skype, telefon och/eller vid fysiska möten. De har sänt oss bilder på favoritbuketterna, länkar till musikstycken och vi har hjälpt dem hitta den fotograf som känts rätt, skapa bröllopsmenyn som de har önskat på den plats de har valt, sätta upp ballonger och…mycket mer. Vi har skrivit en personlig text till varje vigsel efter att ha fått lära känna brudparen och deras personliga historia. Det är för oss en stor ära att få vara vigselförrättare och givetvis också att få tolka under borgerliga eller religiösa vigslar.

Vi har varit på Amalfikusten, i Bologna, Sorrento, Alperna, Toscana och Lazio med våra brudpar. Vi har rest mil upp och mil ner, alltid med samma lyckokänsla i magen. Ingenting går upp mot att få se kärleken stråla i blickarna medan brudparet håller varandras händer, att få gratulera dem. följa dem på tur med fotografen, stämma av talen med toastmastern och köksmästaren och hjälpa dem se till att dagen blir precis som de önskar.

Nu är vi igång med planeringen för 2019 och faktiskt också 2020. Vi ser fram emot att följa våra brudpars resa mot den perfekta bröllopsdagen var de än bestämmer sig att fira den dagen. Vi samarbetar med många vingårdar, restauranger och villor i hela landet och har duktiga leverantörer var ni än väljer att gifta er.